New Hairplanning

Wij zijn gecertificeerd lid van
de ANKO - sectie haarwerken

Anko

Voor iedereen die haar nodig heeft.

Speciaalzaak in direct uit voorraad leverbare pruiken, (deel)haarstukken en toupets.
Specialist in maathaarwerken, voor man vrouw en kind.


Maatwerk voor mannen

BROZZY: De unieke haaraanvulling voor mannen die van heel kort en sportief haar houden en beslist niet kaal willen zijn. Zonder medische ingrepen.

Dit nieuw ontwikkelde haarconcept door Johann Häcker zorgt ervoor dat het kalende gedeelte van de hoofdhuid weer natuurlijk bedekt is met de eigen structuur haar. Totaal transparant zodat het is alsof de haren uit de hoofdhuid groeien, er zijn geen medische ingrepen voor nodig.

Het werkt als volgt: Middels een speciale techniek wordt er een afdruk van het schedeloppervlak genomen, waar later het unieke haarconcept zal worden geplaatst en op deze wijze zal het als een eenheid zijn met de drager en deze zal zich zeker en vrij voelen.

Diezelfde vrijheid geldt trouwens voor het gehele concept, d.w.z. makkelijk zelf te onderhouden, dus geen maandelijkse bezoeken aan de praktijk of instituten. Dat is natuurlijk kostenbesparend en geeft de klant zelf de mogelijkheid te beslissen wanneer en waar deze zijn haar laat verzorgen.

Bij kaalheid is het haarconcept van Johann Häcker, de unieke vinding die u haar onzichtbaar vervangt, na de natuur de meest natuurlijke oplossing.

Jan

“Ik voel me zeker met mijn haar en kan weer mezelf zijn....”


Daniel

“Het feit dat je niet volledig afhankelijk bent van een instituut bevalt mij bijzonder goed....”


Joey

“Na een mislukte haartransplantatie voel ik me met mijn maathaarwerk weer zelfverzekerd en compleet....”