New Hairplanning

Wij zijn gecertificeerd lid van
de ANKO - sectie haarwerken

Anko

Voor iedereen die haar nodig heeft.

Speciaalzaak in direct uit voorraad leverbare pruiken, (deel)haarstukken en toupets.
Specialist in maathaarwerken, voor man vrouw en kind.


Kosten en vergoedingen

Als u dat wilt regelen wij de vergoeding bij uw zorgverzekeraar.

New Hairplanning is een gecertificeerde zorgaanbieder. Dus als u een medische indicatie heeft en een verwijs briefje van uw arts kunnen wij voor u de vergoeding regelen. Dat geeft u minder papierwerk en wij doen dit graag en kosteloos voor u. De basis vergoeding 2019 voor haarwerken is € 436,00 en mocht u nog aanvullend verzekerd zijn dan komt daar nog een bedrag bovenop afhankelijk van uw verzekeraar en polis die u hebt afgesloten. Wij brengen het te verrekenen bedrag direct in mindering van het aankoop bedrag. Dit kan doordat wij contracten hebben met de verzekeraars.

Wilt u weten wat u vergoed krijgt dan kunnen wij dit voor u nakijken. De kosten van een pruik en of haarwerk zijn altijd inclusief eventuele aanpassingen, naar wens knippen, modeleren, fixeren. Plus een verzorgingset zodat u pruik of haarwerk mooi blijft. Er komen geen extra kosten bij.

Verwacht u haaruitval door therapie. Dan reserveren wij kosteloos het door u uitgekozen haarwerk tot dat u het en ons nodig heeft. Vanuit de direct uit voorraad service kunnen wij ook al een mooie pruik leveren voor de basisvergoeding van u verzekeraar.