New Hairplanning

Wij zijn gecertificeerd lid van
de ANKO - sectie haarwerken

Anko

Voor iedereen die haar nodig heeft.

Speciaalzaak in direct uit voorraad leverbare pruiken, (deel)haarstukken en toupets.
Specialist in maathaarwerken, voor man vrouw en kind.


Direct een pruik nodig?

Uw haar tijdelijk kwijt? Wat nu?

Tijdelijk uw haar kwijt betekent voor u...... Tijdelijk onzichtbaar een pruik te dragen. Men hoeft het echt niet te zien!

Daar kunnen wij van New Hairplanning met onze jarenlange ervaring in individuele haaraanpassingen voor zorgen, hier zijn wij in gespecialiseerd. Door onze grote collectie zijn wij in staat u direct te leveren, en te begeleiden zodat niemand ziet dat u een pruik draagt. Door onze mooie en grote sortering haar hebben wij altijd het kapsel dat aansluit op uw kapsel. Natuurlijk in de juiste haarkleur en structuur. Het gaat er immers om dat u uzelf kunt zijn.

Naast de “normale” hoofdmaten zijn we gespecialiseerd in kleine hoofdmaten, en maatwerk. Een te grote pruik hoeft dus absoluut niet. Wij knippen het kapsel naar de vorm van uw gezicht en doen ons best daar zoveel mogelijk uw gevoel in te leggen. De pruiken van New Hairplanning zijn perfect in pasvorm en worden zo bevestigd dat u optimale bewegingsvrijheid heeft.

Voorbeelden van verschillende kapsels.

Hieronder ziet u 2 van onze modellen met een aantal verschillende haarstijlen. We willen dit graag extra benadrukken omdat veel mensen denken dat het verschillende modellen zijn. Natuurlijk zijn er nog vele andere mogelijkheden die overeenkomen met uw huidige haarstijl.