New Hairplanning

Wij zijn gecertificeerd lid van
de ANKO - sectie haarwerken

Anko

Voor iedereen die haar nodig heeft.

Speciaalzaak in direct uit voorraad leverbare pruiken, (deel)haarstukken en toupets.
Specialist in maathaarwerken, voor man vrouw en kind.


Alopecia

Alopecia bij vrouwen

Voor vrouwen met alopecia die gewend waren hun eigen haar op een heel natuurlijke manier te dragen en dat ook zo willen houden is de maat huid/haarprothese een heel goede oplossing.

Het draagcomfort is hoog. De huid/haarprothese zit heel vast (te vergelijken met een contactlens op het oog) en dat geeft een veilig en vrij gevoel. Het eigen profiel blijft zoals het was omdat door de gipsafdruk van het hoofd er een exacte kopie van de schedel ontstaat. De hoofdvorm blijft dus gelijk.

Het kapsel en de kleuren worden door de cliënt zelf gekozen of men brengt foto’s mee van hoe het eigen haar was.

Bekijk hieronder wat voorbeelden en lees ook het verhaal van Eva op de website: www.alopeciahaarinfo.comAlopecia bij mannen

Ook al is totale kaalheid bij mannen op dit moment geaccepteerd of zelfs een mode verschijnsel, voor mannen die ineens getroffen worden door alopecia is het toch wel even anders je hebt er zelf niet voor gekozen geheel kaal te zijn. Het overkomt je gewoon.

Omdat de gezicht beharing meestal ook helemaal verdwenen is krijgt men binnen een heel kort tijdbestek een heel andere gelaatsuitdrukking. Als men zich met deze plotselinge totale kaalheid ongemakkelijk voelt dan zou een maat huid/haarprothese volgens de methode Johann Häcker van New Hairplanning de oplossing kunnen zijn.

Deze huid/haarprothese hecht zich vast aan de hoofdhuid en dat geeft een heel veilig gevoel. Door de techniek van de basis kunnen de haren heel kort geknipt worden, wat voor mannen vaak heel belangrijk is. Het onderhoud is eenvoudig. We begeleiden onze klanten daar volledig in. Continue afspraken voor onderhoud zijn dan ook niet nodig.

Alopecia bij kinderen

De huid/haarprothese is voor kinderen met totale alopecia vaak de beste oplossing. De prothese hecht zich heel vast aan de hoofdhuid. Dit is natuurlijk heel veilig en geeft veel bewegingsvrijheid.

Omdat er altijd een hoofdafdruk wordt gemaakt van gips is de basis van de prothese een exacte spiegel van de eigen schedel. Hierdoor blijft, als de prothese klaar is, de hoofdvorm gelijk net zoals bij het eigen haar. Dit geeft een heel natuurlijk beeld. Het draagcomfort van deze huid/haar prothese is hoog omdat er geen stoffen materiaal wordt gebruikt of span elastiekjes in de halspartij zoals bij standaard pruiken het geval is.

Eva

Voor het hele verhaal van Eva kunt u ook kijken op www.alopeciahaarinfo.com.


Carola


Marieke

Zie bijgaande foto’s van de gips sessie en het eind resultaat bij Marieke.